fredag 29 maj 2009

Ska den störste bli ännu större?

Han må inte ha vunnit Champions League ännu men det är mest han själv som lider att detta faktum. Det är dock svårt att förneka Zlatans storhet. Visserligen har han en bra bit upp till den status som Kaká, C. Ronaldo och Messi har men det är stort att ha en svensk spelare bland världens bästa,

På söndag klockan 15.00 spelas den sista omgången i Serie A. Serien är redan avgjord och det var egentligen inte många veckor den var spännande. För oss svenskar är ändå en match av stort intresse: Inter - Atalanta. Zlatan Ibrahimovic kan nämligen på söndag bli den första svensken sen Gunnar Nordahl på 50-talet att vinna den italienska skytteligan. Min förhoppning är att han dessutom ska stå som ensam vinnare. I dagsläget har både Ibra och Marco Di Vaio från Bologna hittat rätt 23 gånger denna säsong.

Vi lär få höra mycket om Zlatan under sommaren och om hans vara eller icke vara i Inter. På söndag är fokus dock på hans spel på fotbollsplanen. Lycka till Ibra!

(Bild hämtad från dailymail.co.uk)

3 kommentarer:

  1. Får verkligen inte hoppas att gröthalsen vinner. Hellre Di vaio än en dansk

    SvaraRadera
  2. Du är ju bränd i huvet. Vadå hellre Di Vaio? Om du har nåt personligt mot Zlat så håll dig till Sportbladets kommentarer... R.

    SvaraRadera
  3. Tycka vad man vill om Zlatan men jag tycker i alla fall att det är roligt att vi har en svensk spelare på den här nivån och på samma sätt som vi pratar om Gr-No-Li kommer ungdomar en gång att prata om Zlatans framgångar. Jag missunnar dock absolut inte Di Vaio skytteligatiteln. Det är en spelare som alltid gör bra ifrån sig men som får lite uppmärksamhet.

    SvaraRadera