onsdag 17 juni 2009

Historisk seger

Spanien imponerade inte men tog ändå en seger mot Irak i dagens match i Confed Cup. I och med segern är Spanien nu obesegrade i 34 matcher i följd och kan gå förbi Brasilien som har rekordet på 35 matcher utan förlust. Dessutom var segern Spaniens 14 raka och förbundskaptenen Del Bosque har ännu inte förlorat med sitt manskap. David Villa som nickade in matchens enda mål mot Irak avslöjade efter matchen att han har bestämt sig var han ska spela nästa säsong. Ska bli väldigt intressant att se vilken klubb det blir.

En som får börja säsongen på läktaren är Drogba som blir avstängd i 4 matcher som sitt utbrott efter semifinalen i Champions League mot Barcelona. Även Drogba är en spelare vars framtid är oviss.

Någon som är het på transfermarknaden är Marcus Berg. Efter succén mot Vitryssland i EM påstås en rad stora klubbar ha ögonen på svensken. Sanningshalten är oklar men visst skulle det vara kul om Berg får chansen i en stor liga. En hel del av övriga spelare i U21-truppen kommer säkerligen också att röra på sig under sommaren. Glöm inte matchen mot Italien på midsommarafton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar